logo
امروز : جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۵
[ شناسه خبر : ۵۰۰۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان:

بخش صنعت مصرف‌کننده اصلی برق زنجان است

بخش-صنعت-مصرف‌کننده-اصلی-برق-زنجان-است
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان گفت: حدود 70 درصد مصرف برق استان زنجان در بخش‌های صنعتی و کشاورزی بوده که صنعت سهم زیادی در مصرف برق استان دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سید پروانه برهانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز در سالن این اداره برگزار شد با بیان اینکه با فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر پست 230 کیلوولت آریان با ثبت رکورد جدید که حاصل تلاش‌های بی‌وقفه همکاران و کارشناسان مربوطه در 200 روز به مدار شبکه سراسری متصل شد، اظهار کرد: بهره‌برداری از پست 230 کیلوولت زنجان در منطقه ماهنشان و سلطان‌آباد، امکان تعدیل بار و افزایش پایداری تغذیه پست‌های اصلی استان را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه حدود 70 درصد مصرف برق استان زنجان در بخش‌های صنعتی و کشاورزی بوده که صنعت سهم زیادی در مصرف برق استان دارد، ادامه داد: شبکه برق منطقه‌ای زنجان به‌صورت ۱۰۰ درصد هوشمند و تحت پوشش کامل فیبر نوری است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی شهید شهریاری به بهره‌برداری رسیده است و افزایش ظرفیت پست فوق توزیع ماهنشان از جمله اقدامات دیگر در این عرصه است.

وی گفت: تمامی پست‌ها، خطوط انتقال و فوق‌توزیع، ترانسفورماتورها و مشترکان صنعتی به تجهیزات کنترلی و کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند.

روشنایی معابر زنجان با 200 هزار چراغ

در ادامه عادل کاظمی مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان با بیان اینکه در حال حاضر، شرکت توزیع برق استان زنجان بیش از 546 هزار مشترک را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است، اظهار کرد: در سطح استان بیش از 201 هزار شعله چراغ معابر شهری را روشن کرده است که باعث ایجاد فضایی امن برای مردم شده است.

وی با بیان اینکه تلفات انرژی به ۶/۵ درصد رسید که نشان‌دهنده کیفیت بالای خدمات ارائه شده به مشترکان است، ابراز کرد: شبکه برق به صورت مدام در معرض شرایط جوی و محیطی قرار دارد اما برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای است که میزان این حوادث به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان گفت: متوسط خاموشی به ازای هر مشترک در استان زنجان حدود نیم دقیقه در روز بوده و این شاخص در سطح کشور حدود دو و نیم دقیقه برآورد شده است‌.

وی ادامه داد: 393 ساختار خورشیدی با ظرفیت ۱۷/۵ مگاوات در استان فعال است و پنج نیروگاه گازی با ظرفیت ۱۱/۶ مگاوات در اختیار داریم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر